Änglar till jul - Promarker

Under en period har jag fått prioritera min energi till ett nytt uppdrag inom mitt yrke men efterhand som bitarna faller på plats blir det kraft över till skapande igen och utrymme för bloggande.

För en person som inte kan rita i traditionell mening är det roligt med stämplar och färgläggningen. Stämplarna i sig ger möjlighet till många olika uttryck och det medium man använder ger olika resultat. Länge har jag målat med Distress Ink som ser ut som akvarell men  nu går jag "all in" för att lära mig hantera mina Promarker, alkoholbaserade pennor som ger ett annat resultat. I sanning en utmaning!

Att hitta hudtoner jag trivs med och få kläm på detta med skuggning är prio just nu.

Hudton på Ivory, blush och Dusky Pink

Helt ok hudtoner men jag har fått en ny favorit och det är en färg som heter Oatmeal och tillsammans med Ivory och Blush syns den kombon i bilden nedan.

Hudton på Ivory, Blush och Oatmeal.

Bilderna kommer jag att spara till efter sommaren då skapandet av julkort drar igång.

Comments
One Response to “Änglar till jul - Promarker ”
  1. Mikaela says:

    Tycker du ser ut att ha rätt bra koll på skuggningen redan :)

Leave A Comment

Välkommen


Du blir aldrig för gammal och du är aldrig för ung för att prova nya saker och upptäcka din kreativa sida. Det handlar om att våga och vidga sina egna gränser. Våga säga JA!

I den här bloggen kommer jag att lägga ut sådant jag skapar själv men också allt fantastiskt som så många kreativa medmänniskor skapar. Jag kommer att blanda Paper Craft med annan konst.

"Jag" heter Bente Gabrielsson är 51 år och arbetar till vardags som Coach inom personlig utveckling och mental träning. Ju längre jag arbetar inom området ju mer inser jag kreativitetens betydelse för ett lyckligt liv och de möjligheter vi skapar i våra liv.