Wedding Card - Shabby Chic

Ibland blir man glad över ett förtroende och det blev jag för en knapp månad sedan.  Fick beställning på ett bröllopskort och jag fick helt fria händer bara det inte var för "plutte-nuttigt". 

Kortets framsida

Bröllop är för mig romantiska men man kan ju leka med färgerna. För att ta lite av udden av det mest söta valde jag brunt som en bas och lade rosa till detta. Kanter och blommor är distressade med Ingvild Bolmes Chalk "Dry Sand".

*

Insidan höll jag enkel i vitt och även här är kanter och figurer chalkade med Dry Sand.


*

Kugghjulen och gångjärnen har jag embossat med en mix av Gold Detail och Koppar och rosorna är chalkade med Dry Sand. Den lattefärgade rosen har fått lite Stickles - Platinum

Denna gång gjorde jag kortet efter en skiss från den duktiga Milo Lilja

Leave A Comment

Välkommen


Du blir aldrig för gammal och du är aldrig för ung för att prova nya saker och upptäcka din kreativa sida. Det handlar om att våga och vidga sina egna gränser. Våga säga JA!

I den här bloggen kommer jag att lägga ut sådant jag skapar själv men också allt fantastiskt som så många kreativa medmänniskor skapar. Jag kommer att blanda Paper Craft med annan konst.

"Jag" heter Bente Gabrielsson är 51 år och arbetar till vardags som Coach inom personlig utveckling och mental träning. Ju längre jag arbetar inom området ju mer inser jag kreativitetens betydelse för ett lyckligt liv och de möjligheter vi skapar i våra liv.