Mysterious Cassia - Sweet Pea Stamps

Jag har hittat en ny stämpelkärlek - de amerikanska Sweet Pea Stamps. Deras kvinnor är starka, vackra och står ofta i samklang med naturen.Det har tagit tid att närma mig dessa stämplar. De har känts väldigt avancerade att färglägga men nu när jag tagit mitt mod till mig har det visat sig vara mycket roligt. De ger också inspiration till att ta ut svängarna i dekoreringen av kortet.

För att få hörnen att se ut som metall har jag embossat en blandning av svart- och silverfärgat pulver.


Fåglarna är Sizzix Bird # 5


Rosorna är "stickade" med Black Diamond och lite svårt att fånga på bild, det blir betydligt mer subtilt i verkligheten

En närbild på Cassia som är gjord av Nikki Burnette Leave A Comment

Välkommen


Du blir aldrig för gammal och du är aldrig för ung för att prova nya saker och upptäcka din kreativa sida. Det handlar om att våga och vidga sina egna gränser. Våga säga JA!

I den här bloggen kommer jag att lägga ut sådant jag skapar själv men också allt fantastiskt som så många kreativa medmänniskor skapar. Jag kommer att blanda Paper Craft med annan konst.

"Jag" heter Bente Gabrielsson är 51 år och arbetar till vardags som Coach inom personlig utveckling och mental träning. Ju längre jag arbetar inom området ju mer inser jag kreativitetens betydelse för ett lyckligt liv och de möjligheter vi skapar i våra liv.