Magic and Joy - ATC Cards


Delad glädje är dubbel glädje och få ta del av andras skapelser är något jag ser fram emot i ATC kortens värld!Vintrig ATCMina första ATC kort är gjorda som vinterkort och jag tycker att silhuettstämplar har lite mystik över sig och jag är förtjust  i de lekande barnen. Korten kommer jag att lägga ut på en sluten Facebookgrupp som heter ATC Danmark. Skall bli spännande och se om någon vill byta?


ATC kortens upphov  tillskrivs den schweiziske konstnären Vänci StirnemannDet finns ett antal regler runt ATC kort. De skall vara 6,4 x 8,9 cm och märks med namn, årtal och e-postadress eller annan kontaktinformation, serier ska numreras.


Stamps and Paper

Children/Musical Walk  - Hero Arts
Moon -Beeswax Rubber Stamp

*
Card stock:
White, blue, green

Gold Paper

Coloring

Distress Ink pad - Tim Holtz:
Scattered Straw
Weathered Wood
Vintage Photo
Victorian Velvet

 Coffee - Archival ink Ranger

White Chalk - Ingvild Bolme/Prima

Stickles - Ranger:
Silver, Cinnamon, Platinum

Liquid Pearls -Ranger:
White Opal

Gesso

3D Snow effect


Dies and Punches

Branch - Martha Stewart
 Magnolia Tea lables- Magnolia Doohickeys
Corner Punch
Tiny Note Punch

Other Products

Rhinestone
Bakers Twine
Silver Thread

Comments
One Response to “Magic and Joy - ATC Cards”
  1. Wow!!! Vilka fina!!
    Du får hänga på min ATC-grupp och byta lite! =)

Leave A Comment

Välkommen


Du blir aldrig för gammal och du är aldrig för ung för att prova nya saker och upptäcka din kreativa sida. Det handlar om att våga och vidga sina egna gränser. Våga säga JA!

I den här bloggen kommer jag att lägga ut sådant jag skapar själv men också allt fantastiskt som så många kreativa medmänniskor skapar. Jag kommer att blanda Paper Craft med annan konst.

"Jag" heter Bente Gabrielsson är 51 år och arbetar till vardags som Coach inom personlig utveckling och mental träning. Ju längre jag arbetar inom området ju mer inser jag kreativitetens betydelse för ett lyckligt liv och de möjligheter vi skapar i våra liv.