CAS - Clean And Simple


Själv föredrar jag att göra kort och tags med dekorationer, blandade material, vintage kort, färglagda motiv och helst lager på lager.

Fina former och en kram!
 Därför var det roligt när Sofia Svensson på mitt arbete visade mig sina kort i CAS stilen.  Rena, enkla och jag ville gärna få publicera dem här på bloggen.


Fina, enkla kort som nog landar med glädje hos den som får ett!

En härlig trashbook full av kreativitet
Förutom korten visade mig Sofia sin Trashbook som hon skapar med material som blir över från andra projekt. Visst är den härlig och visst får man lust att bläddra!

Leave A Comment

Välkommen


Du blir aldrig för gammal och du är aldrig för ung för att prova nya saker och upptäcka din kreativa sida. Det handlar om att våga och vidga sina egna gränser. Våga säga JA!

I den här bloggen kommer jag att lägga ut sådant jag skapar själv men också allt fantastiskt som så många kreativa medmänniskor skapar. Jag kommer att blanda Paper Craft med annan konst.

"Jag" heter Bente Gabrielsson är 51 år och arbetar till vardags som Coach inom personlig utveckling och mental träning. Ju längre jag arbetar inom området ju mer inser jag kreativitetens betydelse för ett lyckligt liv och de möjligheter vi skapar i våra liv.