Christmas 2013 - Vintage pictures


Nu har jag fått iväg (nästan) alla julkort och så roligt jag har haft när jag tillverkat dem. I år har jag både  färglagt stämplade motiv och använt olika vintage bilder.

Cute little angel girlsÄnglar är så klart favoriter, och här är ett kort till.


I mitten av December hittade jag fina vintagebilder från Inkido och beslöt mig för att "serietillverka" lite jultaggar att använda som julkort.


Baksidan på varje tag har en ficka för den personliga hälsningen.

De små söta blommorna på det mellersta kortet fick jag av en norsk bloggare och cardmaker. Hon heter Kaia och här hittar du till hennes blog Kaia´s side

Leave A Comment

Välkommen


Du blir aldrig för gammal och du är aldrig för ung för att prova nya saker och upptäcka din kreativa sida. Det handlar om att våga och vidga sina egna gränser. Våga säga JA!

I den här bloggen kommer jag att lägga ut sådant jag skapar själv men också allt fantastiskt som så många kreativa medmänniskor skapar. Jag kommer att blanda Paper Craft med annan konst.

"Jag" heter Bente Gabrielsson är 51 år och arbetar till vardags som Coach inom personlig utveckling och mental träning. Ju längre jag arbetar inom området ju mer inser jag kreativitetens betydelse för ett lyckligt liv och de möjligheter vi skapar i våra liv.