Christmas 2013 - Stamped Card


Att färglägga sina kort är barnsligt roligt och jag inte bestämma mig för om jag bäst gillar att färglägga med Promarker eller Distress Ink. Det här kortet på Jingle Jangle Tilda är färglagd med Prormarker och är mitt första Stafflikort. Den lilla fågeln är ett fynd från Memorybox som jag tycker är helt underbar att använda i alla möjliga sammanhang. De fina engelska texterna kommer från Whimsey Stamps - Raindrop Echo Designs.


Att mixa material och använda spets är något jag utvecklat under året samt använda broderi och sömmar. På det har kortet har jag limmat sötvattenpärlor och den broderade sömmen är av svenskt lingarn.


Den lilla Tossan i sin kälke är en favorit! Denna sötnos kommer jag nog att använda varje jul. I år är hon färglagd med Promaker och snön är gjord med 3-D Snoweffekt. 


Även om det inbland är tålamodsprövande tycker jag att insidan på ett kort är viktigt för helhetens skull. 

Leave A Comment

Välkommen


Du blir aldrig för gammal och du är aldrig för ung för att prova nya saker och upptäcka din kreativa sida. Det handlar om att våga och vidga sina egna gränser. Våga säga JA!

I den här bloggen kommer jag att lägga ut sådant jag skapar själv men också allt fantastiskt som så många kreativa medmänniskor skapar. Jag kommer att blanda Paper Craft med annan konst.

"Jag" heter Bente Gabrielsson är 51 år och arbetar till vardags som Coach inom personlig utveckling och mental träning. Ju längre jag arbetar inom området ju mer inser jag kreativitetens betydelse för ett lyckligt liv och de möjligheter vi skapar i våra liv.