Small Gift Bag - Christmas

Nu var det riktig längesedan jag bloggade det har varit mycket arbete men även mycket skapande. Därför har bloggandet fått stå tillbaka en liten tid.

Jag har också varit i väg på en Scrappträff och det var väldigt kul. Helt klart något jag kommer jag att åka på igen. Tänk er själva sitta i ett  stort rum fullt med skapande kvinnor, humor och massor med nya idéer.

 Mitt skapande är långsamt och jag hann bara göra två alster varav det ena blev en liten presentpåse att använda till jul.
Presentpåsen är en liten vit papperspåse som klätts med designpapper och notpapper jag hittade i England. De fina julklockorna är utstansade med dies från Crafts-Too.

Bilden på de söta pojkarna och designpappret  har fått en ram av 3D Snow effekt. Textstämpeln är från Magnolia. Seam Binding är infärgat med Vintage Photo och Walnut Stain Distress från Tim Holtz  och slutligen sydde jag på en liten pärlemorknapp.
Leave A Comment

Välkommen


Du blir aldrig för gammal och du är aldrig för ung för att prova nya saker och upptäcka din kreativa sida. Det handlar om att våga och vidga sina egna gränser. Våga säga JA!

I den här bloggen kommer jag att lägga ut sådant jag skapar själv men också allt fantastiskt som så många kreativa medmänniskor skapar. Jag kommer att blanda Paper Craft med annan konst.

"Jag" heter Bente Gabrielsson är 51 år och arbetar till vardags som Coach inom personlig utveckling och mental träning. Ju längre jag arbetar inom området ju mer inser jag kreativitetens betydelse för ett lyckligt liv och de möjligheter vi skapar i våra liv.