Heart with scrap - Make your own embellishment

Jag har flera gånger skrivit om kvinnors kreativitet och den upphör inte att facinera mig! I dag hittade jag en helt fantastisk fotoblog med det oemotståndliga namnet Vintage Fairy Tales. Där fann jag ett foto på ett helt förtjusande hjärta som blir perfekt som dekoration till ett kort, en tag eller kanske en lay out.


Så här kan du göra själv

Stansa ut ett hjärta från en gammal boksida eller notpapper. Distressa kanterna med Distress Ink.
Sy eventuellt längs hjärtats kanter. Det glittriga hjärtats mitt kan med fördel göras med Stickles.
Nu skall jag ut och leta efter tillräckligt små bokmärken. Håll tummarna för att det går att hitta!Vill du se mer av Rebecka Ryberg Skötts foton gå till Vintage Fairy Tales och kliv in sagans förtrollande värld.Leave A Comment

Välkommen


Du blir aldrig för gammal och du är aldrig för ung för att prova nya saker och upptäcka din kreativa sida. Det handlar om att våga och vidga sina egna gränser. Våga säga JA!

I den här bloggen kommer jag att lägga ut sådant jag skapar själv men också allt fantastiskt som så många kreativa medmänniskor skapar. Jag kommer att blanda Paper Craft med annan konst.

"Jag" heter Bente Gabrielsson är 51 år och arbetar till vardags som Coach inom personlig utveckling och mental träning. Ju längre jag arbetar inom området ju mer inser jag kreativitetens betydelse för ett lyckligt liv och de möjligheter vi skapar i våra liv.