Summer Card


En kär vän fyller år nu i sommar och jag har gjort ett kort till henne.


Jag testat, för mig, nya tekniker. Den gula blomman är gjord i silkespapper och spetsen i nederkant är färgad med kaffe. I övrigt har  knappar, hattnål, spets, gammal boksida, wellpapp och akrylfärg ingått i skapandet av kortet.En närbild av Graphic 45:s vackra damer och rosor som jag bara älskar.Insidan av för att skriva hälsningen.

Leave A Comment

Välkommen


Du blir aldrig för gammal och du är aldrig för ung för att prova nya saker och upptäcka din kreativa sida. Det handlar om att våga och vidga sina egna gränser. Våga säga JA!

I den här bloggen kommer jag att lägga ut sådant jag skapar själv men också allt fantastiskt som så många kreativa medmänniskor skapar. Jag kommer att blanda Paper Craft med annan konst.

"Jag" heter Bente Gabrielsson är 51 år och arbetar till vardags som Coach inom personlig utveckling och mental träning. Ju längre jag arbetar inom området ju mer inser jag kreativitetens betydelse för ett lyckligt liv och de möjligheter vi skapar i våra liv.