Spring LeapJag tycker hon är förtjusande den vackra vårflickan från Whiff Of Joy. Stämpeln heter Spring Leap och uppmanar till ljusa och pastelliga färger.

Det syns inte så bra på bilden men Tagen är embossad med Cuttlebud Embossing folder; Birds and Swirls och har fått bakgrundsstämplar av fjärilar. Tyg och papper är vackert tillsammans därför får hon dansa på en virkad doily, ett extra hjärta av spets, osteklut och så spetsband, förstås. 
Det är lätt att slarva men baksidan är lika viktig. Någonstans vill man skriva sin hälsning ;-)
Den här gången har jag testat akvarellpennor förutompå hennes hud som är färglagd med Distress Ink. Först försökte jag med Faber Castell men de är för hårda och klara i färgerna och testade därför Derwent akvarellpennor istället. Mycket mjukare färger och väldigt trevliga att jobba med.
Rosorna har fått lite gesso och stickles

*

Stämpeln har jag hittat i en webbutik på nätet som har ett litet annorlunda utbud. Dessutom har butiken en mycket serviceinriktad ägare. Gå gärna till Mikaelas Scrap In och hitta fina stämplar, massor med Dies och vackert papper från Whimsy. Butiken har också en pågående rea.


Comments
2 Responses to “Spring Leap”
  1. Anonymous says:

    Love this the colors are wonderful...thank you so much for the lovely comment...I always feel my cards just aren't there yet!!! comments and encouragement mean the world to me!! your blog and work is great i love your style...
    hugs
    lizzi

  2. Astréor says:

    Thank you for the comment in my blog. I am very happy to meet you and i love this card. She is very pretty. Hugs. Astréor

Leave A Comment

Välkommen


Du blir aldrig för gammal och du är aldrig för ung för att prova nya saker och upptäcka din kreativa sida. Det handlar om att våga och vidga sina egna gränser. Våga säga JA!

I den här bloggen kommer jag att lägga ut sådant jag skapar själv men också allt fantastiskt som så många kreativa medmänniskor skapar. Jag kommer att blanda Paper Craft med annan konst.

"Jag" heter Bente Gabrielsson är 51 år och arbetar till vardags som Coach inom personlig utveckling och mental träning. Ju längre jag arbetar inom området ju mer inser jag kreativitetens betydelse för ett lyckligt liv och de möjligheter vi skapar i våra liv.