Fabric Flowers - Make your own embellishment

Det finns så mycket roligt med att göra kort och bland det trevligaste är att göra den egna dekoren. Jag surfar på nätet och på Pinterest. Där  hittar jag  massor med uppslag och inspiration, kreativiteten bland världens kvinnor är helt fantastiskt!

Dessa blommor tycker jag raffinerade i sin enkelhet och väldigt roliga att göra.Blommorna består av fyra urklippta cirklar av vitt bomullstyg som är färgade med Distress Inkpad och mistade med vatten. Färgerna är Spun Suger, Faded Jeans och Age Mahogany. Pärlorna är brads från Ullared. Blommorna mäter 3,5 - 4 cm

*

Tutorialen till dessa blommor har jag hittat på Pinterest  och vill du själv göra dem hittar du dem på bloggen the flamingo chronicals. Det är enkla och jättebra för en nybörjare inom kortmakeri. Jag ser fram mot att använda dem på ett projekt inom kort. Visst blev de fina!

*
There is so much fun in card making and among the best is making embellishment. I surf on the internet and find plenty of ideas and inspiration. The creativity among the world's women is absolutely amazing.

I think the flowers are refined in their simplicity and easy to make. I have colored the Flowers with Distress Ink Pad: Spun Sugar, Faded Jeans an Aged Mahogany.

This Tutorial I have found on Pinterest and if you want to make the flowers yourself  go to the blog, the flamingo chronicals.
Leave A Comment

Välkommen


Du blir aldrig för gammal och du är aldrig för ung för att prova nya saker och upptäcka din kreativa sida. Det handlar om att våga och vidga sina egna gränser. Våga säga JA!

I den här bloggen kommer jag att lägga ut sådant jag skapar själv men också allt fantastiskt som så många kreativa medmänniskor skapar. Jag kommer att blanda Paper Craft med annan konst.

"Jag" heter Bente Gabrielsson är 51 år och arbetar till vardags som Coach inom personlig utveckling och mental träning. Ju längre jag arbetar inom området ju mer inser jag kreativitetens betydelse för ett lyckligt liv och de möjligheter vi skapar i våra liv.