Orange and Creme - Sketchy Colors


Jag skulle inte delta i några utmaningar, på ett tag, hade jag bestämt mig för. Men det är väldigt lockande att vara med eftersom en del utmaningar har teman jag aldrig själv skulle hitta på!


Orange och Creme kan nästan bli "beige", därför har jag lagt till accent av grönt och brunt

Orange och Creme, kanske är det färger jag skulle leka med till hösten men troligen inte, åtminstone inte utan att lägga till turkos, grönt och brunt. Därför kunde jag inte låta bli att testa när jag såg sketchy colors utmaning denna vecka!


Ängel från Decupageark som jag givit lite Stickles - Star Dust


Fjärilen är färgad med Distress ink Wild Honey och har ett stänkt Perfect Pearls Mists 

Comments
One Response to “Orange and Creme - Sketchy Colors”
  1. Mette says:

    Tusen takk for at du tok utfordringen og ble med på denne ukens fargeutfordring hos Sketchy Colors! Jeg syns kortet ditt ble skikkelig lekkert - flotte detaljer!!
    Lykke til!
    Klem fra Mette

Leave A Comment

Välkommen


Du blir aldrig för gammal och du är aldrig för ung för att prova nya saker och upptäcka din kreativa sida. Det handlar om att våga och vidga sina egna gränser. Våga säga JA!

I den här bloggen kommer jag att lägga ut sådant jag skapar själv men också allt fantastiskt som så många kreativa medmänniskor skapar. Jag kommer att blanda Paper Craft med annan konst.

"Jag" heter Bente Gabrielsson är 51 år och arbetar till vardags som Coach inom personlig utveckling och mental träning. Ju längre jag arbetar inom området ju mer inser jag kreativitetens betydelse för ett lyckligt liv och de möjligheter vi skapar i våra liv.