A Giftbag for Mom
Min mamma hade fyllde år häromdagen och jag vill ge henne en ängel och fyllde påsen med liljekonvaljer och rosor. Vilket jag glömde att fota!


Det är otroligt roligt att göra presentpåsar och jag ville att trots den vackra och lite allvarliga ängeln skulle påsen få en lekfull framtoning. Jag hoppas det märks i de olika detaljerna.En skönhet in närbild.

*
My mom had her birthday the other day and I wanted to give her an Angel and filled the bag with lilies of the valley and roses. It was so pretty and I forget to take pictures! 

It's incredibly fun to make Gift Bags and and I wanted despite the beautiful and serious Angel give the bag a playful appearance. I hope it shows in the details.


Stamps and Paper
Bird - Prima Clear Stamps
 Flowers - Pink Paislee Clear Stamps
Kram/Hug- Gummi Apan
*
 Vanilla and Yellow - Cardstock
Water Colour Pad
Spring has Sprung -Lady Bug
Angel - Decupage Paper

Coloring
 Flowers and Butterfly are colored with Distress Ink

Distress Ink pad:
Vinage Photo
Tattered Rose

Coffee - Archival ink Ranger

Star Dust Stickles - Ranger Ink

Dies and Punches

Tag - Marianne Design
Label 17  - Spellbinder
Magnolia Tea lables- Magnolia Doohickeys
Leaf & Swirl Dies - Magnolia DooHickey
Exotic Butterfly - Cheery-Lyn Designs

Other Products
Lace
Doily Lace
Organza
Flowers
Rhinestones
Glaspebbles 

Leave A Comment

Välkommen


Du blir aldrig för gammal och du är aldrig för ung för att prova nya saker och upptäcka din kreativa sida. Det handlar om att våga och vidga sina egna gränser. Våga säga JA!

I den här bloggen kommer jag att lägga ut sådant jag skapar själv men också allt fantastiskt som så många kreativa medmänniskor skapar. Jag kommer att blanda Paper Craft med annan konst.

"Jag" heter Bente Gabrielsson är 51 år och arbetar till vardags som Coach inom personlig utveckling och mental träning. Ju längre jag arbetar inom området ju mer inser jag kreativitetens betydelse för ett lyckligt liv och de möjligheter vi skapar i våra liv.