Make your own embellishments
Det lilla brevet är 5x3 cm och frimärket är 5x3,5 cm
Eftersom jag inte kan tillverka kort och bara lägga på hög, har jag börjat fundera på hur jag skall göra projekten mer omfattande. Vilka möjligheter till utveckling finns det? Jag tycker det är enormt roligt och sitta med detaljer och lära mig hur man kan utveckla dekoreringen av kort och Tags.

*
Jag har stämplat upp och klippt ut det lilla söta brevet och frimärket. Det kan kännas kul att ha eget alternativ med val av papperskvalité och färgval. Jag har använt olika typer av papper, bland annat Maja Design samt Distress ink Walnut Stain och Ragner Archival Ink Coffee.

Här går det att få en uppfattning av storleken på dekorationerna
Allt som har med brev och post att göra på kort och tags blir kul och när jag hittade dessa små stämplar i Göteborgs bästa scrapbutik, Ciliinpapers, var jag förstås tvungen att köpa dem! Dessutom till det facila priset av 19 kr.


Comments
One Response to “Make your own embellishments”
  1. Oh vilka helt bedårande söta små stämplar! Testa tags låter superskoj, blir något helt annat att dekorera en mindre yta! :-)
    Och visst heter det Stafflikort! Tack snälla för påminnelsen - det hade helt flygit väck ut minnet!
    Kram
    //Cattie

Leave A Comment

Välkommen


Du blir aldrig för gammal och du är aldrig för ung för att prova nya saker och upptäcka din kreativa sida. Det handlar om att våga och vidga sina egna gränser. Våga säga JA!

I den här bloggen kommer jag att lägga ut sådant jag skapar själv men också allt fantastiskt som så många kreativa medmänniskor skapar. Jag kommer att blanda Paper Craft med annan konst.

"Jag" heter Bente Gabrielsson är 51 år och arbetar till vardags som Coach inom personlig utveckling och mental träning. Ju längre jag arbetar inom området ju mer inser jag kreativitetens betydelse för ett lyckligt liv och de möjligheter vi skapar i våra liv.