Spring and Vintage

Vem längtar inte efter våren denna kalla Mars. Därför var det roligt att göra ett kort med söta Katie med sina tulpaner. Tulpaner som är ett av de första vårtecknen här i Sverige. 
  
För mig är det särskilt utmanande att arbeta i gult. Det är normalt ingen favoritfärg men att göra kort och Tags i papper utmanar kreativiteten och väcker lusten att testa nya saker.Jag kommer att delta i Vintage Udfordring som den här gången har temat Spring and Vintage.


Who does not long for spring this cold March. So it was fun to make a card with cute Katie and her tulips. Tulips are one of the first signs of spring here in Sweden.

For me, it is particularly challenging to work in yellow. Yellow is normally no favorite color but making Cards and Tags in paper challenges the creativity and awakens the desire to try new things.

I will participate in Vintage Udfordring.

Stamps and Paper

Katie - Sarah Kay
Grattis textstämpel - Gummiapan
A little Bird told me - Penny Black
Cherry Blossom - Delta
White Card stock
Spring Blossom - Ladybug and Friends

Coloring

Katie and Big Butterfly - Promarker
Distress Ink pad: Vintage Photo and Scattered Straw  - Tim Holtz
Archival ink Coffee - Ranger

Dies and Punches

Tag - Marianne Design
Ovale Scallop - Sizzix
Corner  - Nellie Snellen MFD 031
Frames - Nellie Snellen MFD 014
Exotic Butterfly - Cheery-Lyn Designs
Tender Leaves - Memory Box
Small Butterfly - Tonic Studios Paper Punch 

Other Products

Yellow Paper Roses
 Ribbon
Stickles Crystal - Ranger

Comments
One Response to “Spring and Vintage”
  1. Heidi says:

    Nydelig kort!
    Takk for at du deltar på Vintage utfordringen:)
    Klem, Heidi:)

Leave A Comment

Välkommen


Du blir aldrig för gammal och du är aldrig för ung för att prova nya saker och upptäcka din kreativa sida. Det handlar om att våga och vidga sina egna gränser. Våga säga JA!

I den här bloggen kommer jag att lägga ut sådant jag skapar själv men också allt fantastiskt som så många kreativa medmänniskor skapar. Jag kommer att blanda Paper Craft med annan konst.

"Jag" heter Bente Gabrielsson är 51 år och arbetar till vardags som Coach inom personlig utveckling och mental träning. Ju längre jag arbetar inom området ju mer inser jag kreativitetens betydelse för ett lyckligt liv och de möjligheter vi skapar i våra liv.