Gift Bag

Den här presentpåsen är ett resultat av ytterligare en kreativ kväll med min goda vän Tina. Jag hoppas att i nästa inlägg få visa något av hennes resultat den kvällen.
Temat för kvällen var kvinnligt och vintage, helt nytt för mig. Svart är en färg som lockat, men har känts svår. Så sagt och gjort, man samlar allt man inte kan och sätter igång och skapar :). Utgångspunkten blev stämpeln med de glamorösa charleston kvinnorna från 1920-talet, färgen Pumice Stone och ett milt lavendelfärgat gratispapper från en stämpeltidning.
Att få sitta med detaljer är oerhört avkopplande och jag har fått en ny favoritleksak i form av Stickles med det oemotståndliga namnet Black Diamond.  För att få rätt färg på de två hörnen  har jag först embossat dem i ljuslila och därefter lagt på Black Diamond, likadant på rosorna. De svarta skorna är embossade med Black Sparkle. Spetsen är färgad med Pumic Stone.


Stamps and Paper

Parade - Kaisercraft
Card stock and free paper from Magazine 
Ranger Inkssentials Manila Craft Tags

Coloring
Distress Ink pad: Pumice Stone and Milled Lavender
Archival ink - Ranger

Dies and Punches

Shoes and Corner - Quik Cutz Dies
Fleur De Lis Squares - Spellbinder
Tender Leaves - Memory Box

Other Products

Lace
Paper Roses
Doily 
Small hearts 
Black Diamond - Stickles Ranger

Leave A Comment

Välkommen


Du blir aldrig för gammal och du är aldrig för ung för att prova nya saker och upptäcka din kreativa sida. Det handlar om att våga och vidga sina egna gränser. Våga säga JA!

I den här bloggen kommer jag att lägga ut sådant jag skapar själv men också allt fantastiskt som så många kreativa medmänniskor skapar. Jag kommer att blanda Paper Craft med annan konst.

"Jag" heter Bente Gabrielsson är 51 år och arbetar till vardags som Coach inom personlig utveckling och mental träning. Ju längre jag arbetar inom området ju mer inser jag kreativitetens betydelse för ett lyckligt liv och de möjligheter vi skapar i våra liv.