Christmas Card from a FriendDet  kom ett julkort i otraditionella färger från min vän Tina Måring Johansson som jag blev väldigt glad för.Jag uppskattar kort som har många små detaljer. Lägg särskilt märke till den lilla stämplade taggen och stjärnorna ovanför.

 A snowflake is winter's butterfly

Fler små detaljer och den underbara textstämpeln "En Snöflinga är vinterns Fjäril" -den vill jag också ha!
I received a Christmas Card in untraditional colors from my friend Tina Måring Johansson. 
*
I appreciate cards that have many small details. Notice especially the little stamped tag and the stars above. 
*
More small details and the wonderful text stamp "A snowflake is winter's butterfly"- I would love to own that stamp!


Merry Christmas to all of You!


Leave A Comment

Välkommen


Du blir aldrig för gammal och du är aldrig för ung för att prova nya saker och upptäcka din kreativa sida. Det handlar om att våga och vidga sina egna gränser. Våga säga JA!

I den här bloggen kommer jag att lägga ut sådant jag skapar själv men också allt fantastiskt som så många kreativa medmänniskor skapar. Jag kommer att blanda Paper Craft med annan konst.

"Jag" heter Bente Gabrielsson är 51 år och arbetar till vardags som Coach inom personlig utveckling och mental träning. Ju längre jag arbetar inom området ju mer inser jag kreativitetens betydelse för ett lyckligt liv och de möjligheter vi skapar i våra liv.