Jingle Jangle Tilda


Jingle Jangle Tilda


Det skulle blivit ett julkort i vintagestil med det turkos som färgaccenten och vitt och brunt som bas. Jag tycker att det är så vackert och det jag själv gör blir så färgstarkt. Det är härligt med färg men det var inte målet denna gång. Dessutom lyckades jag sätta en fläck när jag färglade Tilda och fick därför skära ner motivet. Det blev fel storlek för mitt tänkta kort.

Det är då, som så många gånger i livet,  när det inte blev som jag tänkt mig,  är det viktigt att ställa frågan:

 Vad kan jag skapa med det jag har?
 Resultatet blev en Tag där jag testade nya former och tillät mig att bli lite friare med materialet.

 Embossad Stjärnbakgrund                                                         och Söta Tilda                                                    och Vita effekter 


Stämplar 
Jingle Jangle Tilda från Magnolia.
Julhälsningen på lilla tagen - Gummiapan
Snöflingor - Bo Bonny
Bakgrund med Stjärnor - Hero Art/Basic Grey

Dies och Stansar
Tag från "Tag & Bookplates" - Tim Holtz
Gren från Tattered Pine Cone - Tim Holtz
 Geard Patten Punch - Dotty Border -Tonic Studios
Martha Stewart Craft Punch - Embossing Heart

Färgläggning  
Tim Holtz Distress Ink: Broken Glas, Stormy Sky, Vintage Photo, Walnut Stain

Promarker
Bland annat: Cool Aqua, Duck Eg, Marine, Buttercup,  Gold och Cinnamon

Effekter
Stickles, Blomma, Vit embossing,  Snöeffekt vit akrylfärg,
 Uni-Ball Signo Vit penna, Perfect Pearls Mist 
Varmaste hälsningar
It would become a Christmas card in vintage style with this turquoise color accent and white and brown as the base. I think it's so beautiful and what I create myself always become so colorful. It's great with color but that was not the case this time.

Additionally, I managed to put a stain when I colored Tilda and therefore I have to cut the motive. It was the wrong size for my imaginary cards.

It is then, as so often in life, when it was not as I expected, it is important to ask the question:

What can I make with what I have?

The result was a Tag where I tested new forms and allowed me to be a little freer with the material.

Leave A Comment

Välkommen


Du blir aldrig för gammal och du är aldrig för ung för att prova nya saker och upptäcka din kreativa sida. Det handlar om att våga och vidga sina egna gränser. Våga säga JA!

I den här bloggen kommer jag att lägga ut sådant jag skapar själv men också allt fantastiskt som så många kreativa medmänniskor skapar. Jag kommer att blanda Paper Craft med annan konst.

"Jag" heter Bente Gabrielsson är 51 år och arbetar till vardags som Coach inom personlig utveckling och mental träning. Ju längre jag arbetar inom området ju mer inser jag kreativitetens betydelse för ett lyckligt liv och de möjligheter vi skapar i våra liv.