Det Julen handlar om - ljus och kärlek

Stämpeln heter "Susie Ponder" och visst är hon vacker där hon sitter och mediterar.

Meditation ligger för mig nära Julens tanke: Att påminna oss om det ljus och den kärlek som alltid finns runt oss. Eller för att  uttrycka det på ett annat sätt, i nära kontakt med oss själva, vilket meditation öppnar för, kan vi se och känna hur underbara vi är.


Detta är det första dubbla kort jag gör och det har tagit sin lilla tid men det blir i sig också en slags meditation. Det är roligt och lekfullt att testa material, färger, olika vinklar och lösningar.


Först har jag färglagt Susie  från Sarah Kay med mina Promarker och därefter byggt kortet runt motivet. Att lära sig hantera Promarker är otroligt roligt och väldigt utmanande. Här ligger mycket lärande framför mig :).

Hjärtat och snöflingorna är distressade med Tim Holzt Distress Ink; Barn Door och Bundel Sage . Snöflingorna har fått sin glittriga yta med hjälp av Rangers Stickles - Crystal   

Dies jag använt är: Magnolia Heart Flower Lace , Tim Holtz Tattered Pincone, Crafts-Too cirklar  och en liten änglapunch.

För olika snöeffekter har jag använt 3D Snow effect och vit akrylfärg. 

De röda stenarna vid texten är färgade med Promarker.

Leave A Comment

Välkommen


Du blir aldrig för gammal och du är aldrig för ung för att prova nya saker och upptäcka din kreativa sida. Det handlar om att våga och vidga sina egna gränser. Våga säga JA!

I den här bloggen kommer jag att lägga ut sådant jag skapar själv men också allt fantastiskt som så många kreativa medmänniskor skapar. Jag kommer att blanda Paper Craft med annan konst.

"Jag" heter Bente Gabrielsson är 51 år och arbetar till vardags som Coach inom personlig utveckling och mental träning. Ju längre jag arbetar inom området ju mer inser jag kreativitetens betydelse för ett lyckligt liv och de möjligheter vi skapar i våra liv.