Bianca in Wonderland - Dreamlife CollageEtt av målen med blogen är att visa upp andras arbeten och spännande skapelser, att visa de många former kreativiteten har. 

Att skapa ett collage är som att skriva med bilder. Jag vill gärna få visa ett häftigt och surrealistiskt collage från blogen therabbithole.se. Med tillstånd från Bianca visar jag hennes inlägg i sin helhet med text och bild.
Dreamlife Collage

Man skulle kunna säga att mitt Drömliv är lite "out of this world", fyllt med spänning, skönhet och fantasi. Jag älskar den värld som Lewis Caroll har byggt upp med sina Alice-böcker, där allting är möjligt och ingenting är absolut, inte ens tyngdlagen. Med dem premisserna så skulle han ha kunnat skriva 100-tals olika äventyr, alla olika.

Jag har använt mig av olika material och "Alice" är en teckning som jag gjorde förra året.


När jag skulle starta med Collaget så visste jag inte helt hur jag skulle börja, men sen så tänkte jag "varför mitt Drömliv inte kunde reflektera drömmar utan de fasta ramarna av livet som man lever nu".


Så här är resultatet över mitt drömliv, ett liv som är lite mer oförutsägbart än det liv vi leder till vardags.

Jag har både limmat och använt klisterkuddar i både enkla och dubbla lager för att få en tredimensionell effekt. Jag använde en svart bakgrund för mer djup och vek fjärilarna på mitten så att det såg ut som att dom flugit dit och landat.

Leave A Comment

Välkommen


Du blir aldrig för gammal och du är aldrig för ung för att prova nya saker och upptäcka din kreativa sida. Det handlar om att våga och vidga sina egna gränser. Våga säga JA!

I den här bloggen kommer jag att lägga ut sådant jag skapar själv men också allt fantastiskt som så många kreativa medmänniskor skapar. Jag kommer att blanda Paper Craft med annan konst.

"Jag" heter Bente Gabrielsson är 51 år och arbetar till vardags som Coach inom personlig utveckling och mental träning. Ju längre jag arbetar inom området ju mer inser jag kreativitetens betydelse för ett lyckligt liv och de möjligheter vi skapar i våra liv.