Ett kort för att skriva ner sina mål

Det är en helt fantastisk ny hobby som har kommit in i min värld! Sedan länger håller jag på med mental träning och personlig utveckling. De är både mycket kreativa och utvecklande verksamheter men jag har saknat och längtat efter den praktiska sidan av att uttrycka sig.


Har upptäckt papprets underbara värld och de nya möjligheter det ger att utveckla sin kreativitet. Alla dessa former, färger och struktuer och ytterligare ett sätt att uttrycka sig.


Ett kort att skriva in sina mål, önskningar och drömmar i!

Leave A Comment

Välkommen


Du blir aldrig för gammal och du är aldrig för ung för att prova nya saker och upptäcka din kreativa sida. Det handlar om att våga och vidga sina egna gränser. Våga säga JA!

I den här bloggen kommer jag att lägga ut sådant jag skapar själv men också allt fantastiskt som så många kreativa medmänniskor skapar. Jag kommer att blanda Paper Craft med annan konst.

"Jag" heter Bente Gabrielsson är 51 år och arbetar till vardags som Coach inom personlig utveckling och mental träning. Ju längre jag arbetar inom området ju mer inser jag kreativitetens betydelse för ett lyckligt liv och de möjligheter vi skapar i våra liv.