Drömmar har VingarJag har gjort en tag för att delta i Månadens Utmaning. Det är första gången jag att arbetar från någon annans skiss och är med i en utmaning. Inte helt lätt men väldigt spännande och det blev ett par försök innan jag blev nöjd.

Stämplar
Stora tagen Hero Art, bakgrund stämpel, Asian Flower Pattern
Lilla tagen, maskeringsstämpling med Maiden 1 från Asian Image och Körsbärsblommor från Rubber Stampede. Text  med fjärilar är från Hobby och Hantverk.

Färg
Bakgrunden och motiven är stämplade med Archival Ink Coffee och Jet Black.
Motiven, kanterna, banden och rosen är färglagda med Tim Holtz Distress Ink Pads

Övrigt
Fotohörn och Fjäril är embossade i guld.
Leave A Comment

Välkommen


Du blir aldrig för gammal och du är aldrig för ung för att prova nya saker och upptäcka din kreativa sida. Det handlar om att våga och vidga sina egna gränser. Våga säga JA!

I den här bloggen kommer jag att lägga ut sådant jag skapar själv men också allt fantastiskt som så många kreativa medmänniskor skapar. Jag kommer att blanda Paper Craft med annan konst.

"Jag" heter Bente Gabrielsson är 51 år och arbetar till vardags som Coach inom personlig utveckling och mental träning. Ju längre jag arbetar inom området ju mer inser jag kreativitetens betydelse för ett lyckligt liv och de möjligheter vi skapar i våra liv.